Login
CDK Global
Subscribe to me on YouTube

AfdrukkenAfdrukken   

IT-oplossingen

Marketing

CDK heeft IT-oplossingen die uw IT en infrastructuur kosten kunnen verminderen.

 


Cloud Hosting

HSP

Met de Hardware Service Provision-oplossing (HSP) van CDK Global kunt u de IT-problemen, bezorgdheden en kopzorgen van uw DMS (Dealer Management Systeem) overdragen aan CDK Global en onze beveiligde hostingcentra. U kunt uw kostbare tijd weer aan uw bedrijf besteden. Uw CDK Global-toepassingen, waaronder ook uw DMS, zijn op aanvraag beschikbaar via uw verbinding met de HSP-hostingcentra.

Lees meer


Print

Toner Services

CDK Global helpt u afdrukkosten te besparen met het uitgebreide assortiment aan printers, toners en services. CDK medewerkers kunnen u telefonisch ondersteunen en indien nodig ook bij u op locatie storingen verhelpen. CDK Toner Services is de dienst waarbij u geen toners meer op voorraad hoeft te houden doordat u precies op tijd , zonder dat u daar iets voor hoeft te doen, een nieuwe toner zult ontvangen.

Lees meer


CDK Global

SMS Gateway

SMS Gateway van CDK Global is een gebruiksvriendelijke, geïntegreerde toepassing voor het verzenden en ontvangen van meerdere sms-berichten direct vanuit uw DMS. Het is een krachtig communicatiemiddel waarmee u ten volle kunt profiteren van marketing via sms. Het zorgt ervoor dat u beknopte en doelgerichte berichten naar uw klanten kunt sturen, waardoor u uw serviceniveau kunt verbeteren en de omzet kunt verhogen.

Lees meer

Meer informatie

DEMO Request

Brochure