Login
CDK Global
Subscribe to me on YouTube

AfdrukkenAfdrukken   

Administratieve Oplossingen

Marketing

Bij een dealer vindt veel werk achter de schermen plaats om efficiëntie te garanderen; van database-onderhoud tot voertuigvoorraadbeheer, prijsvoering en management. CDK biedt een pakket tools voor het stroomlijnen van de belangrijkste beheertaken binnen een bedrijf. Op die manier kan het personeel zich richten op de activiteiten die de meeste waarde toevoegen aan het bedrijf.


CDK Global

Verbeter de efficiëntie en verminder administratieve verwerking en kosten

Er zijn een aantal tools die het proces van het wagenparkbeheer stroomlijnen. Uw DMS heeft een aantal hulpmiddelen die specifiek zijn ontworpen om de efficiëntie te verbeteren en doorlooptijden van de processen te verkorten. Met de tools voor overdracht tussen bedrijven kunt u snel voertuigen tussen bedrijven verplaatsen. De snelle correctiefaciliteit biedt u de mogelijkheid om alle ontbrekende of onjuiste gegevens te corrigeren bij het opslaan van een registratie of bij het verwerken van een factuur vanuit een enkel pop-upscherm.


CDK Global

Toezicht

Door gebruik te maken van het 'vooruitzicht' in de administratie van de werkplaats, kunt u de voortgang van een voertuig gemakkelijk bekijken en vervolgens eenvoudig met de klant delen om onderbrekingen te minimaliseren. Ook kunt u via het statusscherm van de werkplaats snel de voortgang van opdrachten, inclusief verdeling en planning, identificeren en de status bekijken van alle opdrachten.


CDK Global

Dossiers

Geen enkel bedrijf wil kostbare tijd verspillen aan handmatig opslaan en archiveren. Met uw DMS kunt u meerdere dossiers tegelijk maken waarbij de specificaties overeenkomen en alle eerdere wijzigingen bekijken, om zo nauwkeurigheid te garanderen. U kunt meerdere afbeeldingen tegelijk uploaden naar de juiste voertuigdossiers om klanten professioneel en snel te kunnen helpen.


CDK Global

Nauwkeurigheid

Het hebben van nauwkeurige en betrouwbare gegevens is van cruciaal belang voor de klantenservice en vormt de basis van goede zakelijke beslissingen. Met de DMS systemen van CDK kunt u de nauwkeurigheid van de informatie in het DMS verbeteren via de nieuwste franchisegegevens van de fabrikant, gegevens over de verzending van de voertuigen, prijzen van onderdelen, onderdelengeschiedenis en garantie. Door gebruik te maken van de back-officefuncties die automatisch worden bijgewerkt met de gegevens van voertuigtransacties, wordt het aantal invoerfouten verminderd en wordt er kostbare tijd bespaard.


CDK Global

Wagenpark

Beheer alle belangrijke voorraadtaken, zoals verplaatsing van voorraad, overdracht tussen bedrijven, waardeverminderingen en gedetailleerde kosten-batenanalyses per auto, en verwerk prijsschommelingen op maandelijkse basis met de afschrijvingen.


CDK Products

Autoline

Dealer Management Oplossingen voor de 21ste eeuw. Heel veel functionaliteiten en processen zijn geïntegreerd in Autoline om er voor te zorgen dat u de controle heeft over uw contactmomenten met uw klanten. Of uw een enkel bedrijf bent of een dealergroep met meerdere vestigingen en meerdere merken, Autoline helpt u om meer gefocussed te zijn op klanten en meer winstgevend te worden.


Meer info Autoline

 

EVA DMS

EVA DMS beschikt over veel functionaliteiten en is toepasbaar voor erkende reparateurs, autodealers met één merk of met meerdere merken. Het aantal bedrijven en vestigingen is onbeperkt.


Meer info EVA DMS

Meer informatie

DEMO Request

Brochure