Login
CDK Global
Subscribe to me on YouTube

AfdrukkenAfdrukken   

Partners

Succesvolle samenwerking

Cisco logoCDK Global bevestigt partnerschap met Cisco
Na toekenning van de Cisco SMB Select Partner of the Year onderscheiding is het succes van CDK Global Services nogmaals erkend door Cisco als Service Partner. Dit bevestigt dat CDK Global een van de Top 8 Partners van Cisco is. De continue investering van CDK Global in mensen en technologie, gecombineerd met onze nauwe samenwerking met Cisco, stelt CDK Global in staat klanten een hoog expertiseniveau te bieden voor ontwerp, implementatie en ondersteuning van netwerk- en telefonieoplossingen.


CDK Global is partner van Dell  Dell logo
CDK Global heeft een unieke, directe relatie met Dell, waardoor we onze klanten kunnen voorzien van geavanceerde technologie en toonaangevende merkproducten. Deze wereldwijde overeenkomst stelt CDK Global nu in staat om uiterst concurrerende prijzen te rekenen voor Dell Optiplex™ en Latitude™ producten. CDK Global levert niet alleen Dell-producten, maar biedt ook een ‘next business day fix’ reparatieservice voor Dell-apparatuur. Deze garandeert dat als een technicus bij u is aangekomen, het probleem wordt hersteld of de hardware wordt vervangen. Waar mogelijk wordt de oorspronkelijke softwareconfiguratie van de computers hersteld.


Microsoft vernieuwt Gold Partner-status van CDK Global  Microsoft logo
Microsoft heeft de status van CDK Global als een Gold Certified Partner vernieuwd. Dit vormt een bewijs van de Microsoft-ervaring en -vaardigheden van CDK Global op het gebied van zowel infrastructuur, software- als hardwareoplossingen.


CDK Global partner van Lexmark Lexmark logo
CDK Global heeft een unieke directe relatie met Lexmark, waardoor de beste hardware kan worden verkregen tegen aanzienlijke kortingen. CDK Global is verheugd te kunnen melden dat een nieuwe overeenkomst met Lexmark is afgesloten met betrekking tot de levering en ondersteuning van hun print-, kopieer- en scanapparatuur.

Meer informatie

DEMO Request

Brochure