Login
CDK Global
Subscribe to me on YouTube

AfdrukkenAfdrukken   

Juli 2014 - Van Vliet bereikt overeenkomst over de introductie van Autoline

Van Vliet Trucks (Nieuwerkerk aan de IJssel) is opgericht in 1953 en is vandaag de dag één van de grootste aanbieders van nieuwe en gebruikte trucks in Europa. Van Vliet levert en onderhoudt o.a. de merken: Astra, Caterpillar, Daf, Faun, Ginaf, Iveco, Magirus, MAN, Mercedes-Benz, Renault, Scania, Terberg, Terex.

Van Vliet Trucks Holland BV

Na een gedegen vooronderzoek, waaronder diverse interactieve workshops tussen de consultants van CDK Global en de medewerkers van de verschillende afdelingen van ‘Van Vliet’ is er een overeenkomst bereikt over de introductie van Autoline als nieuw automatiseringssysteem.

De ondertekening van het contract tussen CDK Global en van Vliet Trucks voor 60 gebruikers Autoline  wordt daarom ook door beide partijen gezien als de start voor vele jaren succesvolle samenwerking. De Go Live is voorzien op 1 september 2015. Hierdoor is er voldoende tijd om voorafgaand aan deze datum de medewerkers voldoende te trainen in Autoline.

Voor CDK Global en voor van Vliet is het zeer belangrijk om Autoline op een gedegen wijze te implementeren dus een Go Live op 1 september 2015 is voor beide partijen een win-win situatie.

Van Vliet Trucks is een van de grootste aanbieders van nieuwe en gebruikte trucks in Europa. Het ruime assortiment van meer dan 1500 trucks bestaat uit vrachtwagens, trekkers, opleggers en speciale voertuigen zoals kippers, kraanwagens, containersystemen, betonmixers, vuilniswagens, koelwagens, tankwagens, brandweerwagens en machines. Van Vliet levert alle bekende merken: Astra, Caterpillar, Daf, Faun, Ginaf, Iveco, Magirus, MAN, Mercedes-Benz, Renault, Scania, Terberg, Terex, Unimog, Volvo. Tevens is er een ruim aanbod 4WD's van o.a. de merken Land Rover, Mitsubishi, Nissan en Toyota. De werkplaats (Van Vliet Services) is ISO 9001 gecertificeerd en voert alle technische werkzaamheden uit bij de constructie van mobiele gereedschapwagens, tankwagens, vrachtwagens voor personenvervoer, arrestantenwagens, ambulances, pantservoertuigen, etc. Specifiek maatwerk naar wens van de klant.

Van Vliet Parts levert wereldwijd nieuwe en gebruikte onderdelen voor alle merken en typen bedrijfswagens. In noodgevallen kunnen onderdelen binnen 24 uur per koerier worden geleverd.

De belangrijkste werkmaatschappijen zijn: Van Vliet Automobielbedrijven B.V. ( overkoepelende organisatie ), Van Vliet Trucks Holland B.V. ( Inkoop en verkoop bedrijfswagens ), Van Vliet Handelsonderneming B.V. ( Inkoop en verkoop partijen voertuigen ), Van Vliet Services B.V. ( Onderhoud en reparatie bedrijfswagens ), Van Vliet Parts B.V. ( Inkoop en verkoop nieuwe onderdelen ) , Van Vliet Truck Recycling B.V. ( Inkoop en verkoop gebruikte onderdelen ), Van Vliet Tyres B.V. (Inkoop en verkoop banden ) en Van Vliet Personenauto’s B.V. ( Inkoop en verkoop personenauto’s ).