Login
CDK Global
Subscribe to me on YouTube

AfdrukkenAfdrukken   

Oktober 2014 – CDK Global Autoline event – Customer Journey

Dinsdag 28 oktober 2014 werd het eerste Autoline Dealer Event in het teken van de Customer Journey georganiseerd in en rondom Jachthuis Beukenrode in Doorn. Een dag die in het teken stond om dealers te vertellen hoe ze het maximale rendement kunnen halen uit ieder klantcontact.

’s Morgens stond volledig in het teken van de Customer Journey, waarbij het belang van de contactmomenten met klanten werd besproken. Niet alleen de vraag van de klant beantwoorden, maar hem het gevoel geven dat hij een perfecte service krijgt kwam hier uitgebreid bij aan bod.

Tussen de middag liet het weer het toe om heerlijk buiten te genieten van een boeiende hondenshow en werd er genoten van een voortreffelijk buffetlunch.

’s Middags werd meer ingegaan op de CDK oplossingen in en rondom Autoline met daarbij de focus op voordelen voor de klanten. Producten als Telefoon Integratie en VHC Touch werden getoond met daarbij de toegevoegde waarde voor de dealer en voor zijn klanten. Als afsluiter werden de aanwezige dealers meegenomen in de boeiende wereld van het zeilen.