Login
CDK Global
Subscribe to me on YouTube

AfdrukkenAfdrukken   

Augustus 2014 - Business Intelligence (BI) voor EVA in pilot

CDK Global Dealer Services Nederland werkt samen met een aantal dealerbedrijven in Nederland om het internationale product Business Intelligence (van CDK Global) klaar te maken voor de EVA dealers in de Nederlandse markt.

Business Intelligence heeft als toegevoegde waarde om bedrijven een beter en sneller inzicht te geven in de bedrijfsresultaten zodat direct bijgestuurd kan worden op de gebieden die uw aandacht nodig hebben. Business Intelligence van CDK Global laat bedrijven betere resultaten bereiken door slimmer te werken.

Op dit moment wordt de integratie tussen EVA en BI live getest bij een pilot dealer en worden alle uitkomsten grondig bekeken. Iedere  nacht worden alle mutaties van de voorgaande dag in de administratie geautomatiseerd naar BI doorgestuurd, waardoor BI iedere morgen een geactualiseerd beeld weergeeft.

Indien u meer wilt weten over de toegevoegde waarde van de Business Intelligence oplossing van CDK Global binnen uw organisatie kunt u contact opnemen met uw CDK Global accountmanager.