Login
CDK Global
Subscribe to me on YouTube

AfdrukkenAfdrukken   

Bedrijfsinformatie

CDK Global verandert wereldwijd de manier waarop auto's, vrachtwagens en voertuigen worden aangeboden, verkocht en onderhouden.

Het begon allemaal in 1972, toen ADP Dealer Services zijn deuren opende om autodealers account- en inventarisatiediensten aan te bieden. De oprichters van ADP streefden naar een nieuw soort bedrijf met als doelen:

  • Dealers helpen om de winst op de verkoop van voertuigen en onderdelen te verhogen
  • Krachtige en gebruiksvriendelijke oplossingen op maat aan te bieden
  • Dealers ondersteunen om duurzame relaties met hun klanten te behouden

Deze visie is werkelijkheid geworden. De afgelopen 40 jaar is ADP Dealer Services enorm gegroeid toen honderden en vervolgens duizenden dealers de kracht van computers voor beheerdoeleinden en klantenservice ontdekten. Dankzij dat succes heeft ADP Dealer Services een aantal ondernemingen kunnen overnemen, waardoor wij nog beter in de behoeften van de dealers konden voorzien. In 2014 is onze onderneming voldoende gegroeid om verder te kunnen gaan als een zelfstandig merk: CDK Global.

De naam weerspiegelt de geschiedenis en de sterke punten van ons team. De "C" staat voor Cobalt, de digitale pioniers die in 2010 nieuwe dimensies aan onze vaardigheden voor marketing en dealerwebsites hebben toegevoegd.  De "D" staat voor Dealer Services en de 40 jaar ervaring die de stevige basis voor ons bedrijf vormt. En de "K" staat voor Kerridge, het computer- en databedrijf waarmee we onze expertise en onze wereldwijde aanwezigheid in 2005 hebben uitgebreid.

Onze missie is dealers en fabrikanten de inzichten en oplossingen te bieden die zij nodig hebben om hun bedrijf verder te kunnen laten groeien. Onlangs hebt u ons laten weten dat u wilt dat onze oplossingen nog beter op elkaar aansluiten en dat we doorgaan met het afbreken van onze interne silo's. Deze naam staat precies voor dat streven.  

U begrijpt ongetwijfeld al waarom we dit logo hebben gekozen. Het verkeerslicht is een bekend symbool in onze sector, en bij ons brandt het groene licht. Dit eenvoudige, maar krachtige symbool staat voor het streven naar vooruitgang en innovatie enerzijds, en optimisme en het grijpen van kansen anderzijds.

Tegenwoordig bedient CDK Global 26.000 dealerships voor auto's, vrachtwagens, motoren, scheepvaart en zwaar materieel in meer dan 100 landen op zes continenten. (We hebben Antarctica nog niet bereikt, maar misschien lukt dit over een paar jaar.)  U kunt op ons rekenen voor het leveren van de technologie en services die u nodig hebt om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Uw leven en uw werk zijn een reis. Maak hem met CDK Global als uw partner.


CDK Global (Nederland) B.V.
Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer 30095713
gevestigd te (3371 XD) Hardinxveld-Giessendam, Industriestraat 20

CDK Global


Meer informatie

DEMO Request

Brochure