Login
CDK Global
Subscribe to me on YouTube

AfdrukkenAfdrukken   
Via Biler

We zijn zeer afhankelijk van de rapporten voor beide afdelingen. We zien alles wat we willen weten, zonder tijd te verspillen aan het maken van rapporten. Ons nieuwe dagelijkse dashboard bespaart onze medewerkers veel tijd, zodat we meer tijd kunnen besteden aan het nemen van beslissingen die ons bedrijf verbeteren.
Niels Schultz, CFO bij Via Biler

Via Biler A/S - Automotive Business Intelligence

Via Biler A/S neemt betere bedrijfsbeslissingen dankzij CDK Global Automotive Business Intelligence

Via Biler A / S is een geautoriseerde verkoper van Toyota en Ford. Ze namen op 1 januari 2013 Monk Biler over en hebben nu 214 werknemers in acht vestigingen in Kopenhagen en Jutland.

Wat ze wilden

De meest succesvolle bedrijven zijn afhankelijk van de juiste beslissingen op het juiste moment. Via Biler wilde dit verbeteren door ervoor te zorgen dat het managementteam altijd de meest actuele gegevens beschikbaar had.

Iedere manager gebruikte weer andere gegevens uit het DMS om de prestaties van hun eigen afdeling te verbeteren. Via Biler wilde echter dat iedereen beschikte over dezelfde werkelijkheid en gegevens.

Hoe ze het deden

Via Biler koos CDK Global Automotive Business Intelligence om dagelijkse dashboards voor zijn managers te maken. Oorspronkelijk begonnen ze met rapporten voor de verkoop- en aftersalesafdelingen, maar ze zijn nu bezig om ook de andere afdelingen van het bedrijf erbij te betrekken.

Via Biler gebruikt nu de volgende dashboards om prestaties te verbeteren:

Salesmanager-rapport:  geeft het aantal verkochte eenheden en de totale winst weer. Het rapport toont de activiteit van alle verkopers en de salesmanager kan gemakkelijk zien hoe deze overeenkomen met de doelstellingen.

Verkopersrapport: geeft de prestaties van de individuele verkoper weer en vergelijkt deze met de doelstellingen die zijn overeengekomen met de salesmanager.

Aftersalesmanager-rapport: dit helpt de servicemanager bij het verbeteren van de werkplaatsproductiviteit aan de hand van verkochte arbeidsuren, arbeidsproductiviteit en onderdelenverkoop.

En werkte het?

'We zijn zeer afhankelijk van de rapporten voor beide afdelingen. We zien alles wat we willen weten, zonder tijd te verspillen aan het maken van rapporten. Ons nieuwe dagelijkse dashboard bespaart onze medewerkers veel tijd, zodat we meer tijd kunnen besteden aan het nemen van beslissingen die ons bedrijf verbeteren.'

Niels Schultz, CFO bij Via Biler

Informatie aanvragen

DEMO Request

Brochure Request