Login
CDK Global
Subscribe to me on YouTube

AfdrukkenAfdrukken   
Subscribe to me on YouTube

Hosting versus eigen server

Als je een eigen server beheert zijn er veel meer kosten die je moet meerekenen dan de kosten voor hardware. Wat denkt u van upgrade kosten, server onderhoud, data veiligheid, voorkomen van downtime en backup scenario's?

Welke oplossing kost meer?

Het is vaak een misverstand dat kiezen voor een hosting oplossing een duurdere oplossing is. Maar als je een eigen server beheert zijn er veel meer kosten die je moet meerekenen dan de kosten voor hardware. Wat denkt u van upgrade kosten, server onderhoud, data veiligheid, voorkomen van downtime en backup scenarios?

Bovendien is het nodig om een dubbel uitgevoerde IT infrastructuur te hebben die zich gemakkelijk kan aanpassen aan uw bedrijfsvoering. Als u een nieuwe vestiging start of overneemt of als u aanvullende IT oplossingen wenst dan moe vaak de hardware aangepast worden. Ook daarmee moet rekening worden gehouden bij de aanschaf van een nieuwe server.

Laat uw bedrijf groeien, maar zonder zorgen

Wij kunnen u hierbij helpen. CDK Cloud Hosting (HSP) is ontworpen en wordt geïnstalleerd met uw bedrijf in gedachte: dit is het enige gepersonaliseerde hosting services welke wordt ontworpen als ideaal platform voor uw DMS systeem.

Wanneer uw bedrijf zich uitbreidt, kunt u eenvoudig gebruikers toevoegen. CDK Cloud Hosting (HSP verzekert dat al de noodzakelijke kennis en resources beschikbaar zijn om uw DMS en uw data te monitoren.

Profiteer van:

    • Per user' model - betaal voor het aantal gebruikers die u nodig heeft
    • Resources (hardware) wordt toegevoegd bij nieuwere versies van de applicaties
    • Dit platform is berekend op uw DMS systeem vandaag en voor in de toekomst.

CDK's Cloud oplossingen

CDK heeft meer dan 20 jaar ervaring met Hosting en vandaag vertrouwen meer dan 225.000 gebruikers over de hele wereld op deze oplossing. Deze ervaring garandeert een succesvolle hosting oplossing voor uw DMS.

Wij hanteren de hoogste mate van veiligheid in onze hostingcentra en hebben ingebouwde voorzieningen voor disaster recovery. Hierdoor kunnen we vertrouwen op een Service Level Agreement met 99,5% beschikbaarheid.

Met CDK Cloud hosting (HSP) heeft u de tijd om u te focussen op uw bedrijf en laat u CDK zich focussen op het beheren van uw DMS. U hoeft nooit meer een nieuwe DMS server aan te schaffen, upgrades uit te voeren of zich zorgen te maken over de beschikbaarheid van uw DMS.

Informatie aanvragen

DEMO Request

Brochure Request