Login
CDK Global
Subscribe to me on YouTube

AfdrukkenAfdrukken   
Subscribe to me on YouTube

Great Central Vauxhall

We hebben naar de kosten van hosting gekeken en in vergelijking met de werkelijke kosten voor het upgraden en onderhouden van onze eigen hardware, zoals servers die vervangen moesten worden, werd de keuze om te kiezen voor hosting zelfs nog aantrekkelijker.
Graham Pinks, Group Accountant Great Central Vauxhall

Great Central Vauxhall ,veilig werken met CDK Cloud Hosting (HSP)

De klant

Als verdeler van Vauxhall en Chevrolet, is Great Central Vauxhall een familiebedrijf met vier vestigingen en met meer dan 60 DMS-gebruikers in Rugby, Coventry en Daventry. Deze dealergroep staat bekend als één van de meest prominent aanwezige dealergroepen in ‘the Midlands’.

De uitdaging

Met behulp van externe leveranciers en gebruik makend van eigen servers moest Great Central Vauxhall zelf ook een belangrijke rol blijven spelen bij deze bedrijf kritische IT processen.

“We waren zelf verantwoordelijk voor het gevolg van een mogelijke uitval van ons systeem bij stroomuitval, storingen, brand of waterschade. Het was aan ons om de backup te nemen en veilig te bewaren, ons te verzekeren dat de hardware goed was en dat de systemen up-to-date waren.” Graham Pinks, Group Accountant.

“We waren zelf verantwoordelijk voor het gevolg van een mogelijke uitval van ons systeem bij stroomuitval, storingen, brand of waterschade. Het was aan ons om de backup te nemen en veilig te bewaren, ons te verzekeren dat de hardware goed was en dat de systemen up-to-date waren.”Graham Pinks, Group Accountant.
De oplossing zou geweest zijn om een beveiligde server omgeving aan te schaffen, maar dit zou een serieuze investering met zich meebrengen voor deze dealergroep. Hierdoor bleek de Cloud Hosting ( HSP ) oplossing een aantrekkelijk alternatief te zijn omdat de dealer profiteert van de hoogste veiligheid in een externe locatie tegen een vaste maandelijkse prijs.

De oplossing

Great Central Vauxhall koos in 2010 voor Cloud Hosting ( HSP ) bij CDK en maakte van deze gelegenheid ook gebruik om Internet en e-mail services door CDK Global te laten beheren. Cloud Hosting ( HSP ) bevat een hosting omgeving welke volledig beheerd wordt door specialisten bij CDK en voor de veiligheid dubbel is uitgevoerd. Met daarbij volledige Disaster Recovery levert CDK Global een alles omvattende oplossing voor het reduceren van mogelijke gevolgen bij een uitval.

Het resultaat

Door de overgang naar Cloud Hosting ( HSP ) hebben wij geen enkele onverwachte uitval meer ervaren en is de efficiëntie van het bedrijf toegenomen. Als dealergroep hebben wij niet meer hoeven investeren in terugkerende server en operating systemen en hebben wij een oplossing met vooraf bekende kosten.

“Het meest belangrijke wat wij ervaren is rust… Wij hoeven niet meer na te denken over onze infrastructuur, het beveiligen van gegevens, reparaties of onderhoud. Cloud Hosting stelt ons in staat om ons te focussen op ons eigen bedrijf.” Graham Pinks, Group Accountant

Contact    Meer informatie over Cloud Hosting ( HSP )

Informatie aanvragen

DEMO Request

Brochure Request