Login
CDK Global
Subscribe to me on YouTube

AfdrukkenAfdrukken   
Subscribe to me on YouTube

Vooruit denken of gewoon doorgaan?

Uw DMS is cruciaal voor uw bedrijf en voor alle afdelingen. Als een server om welke reden dan ook niet werkt dan heeft dit een nadelig effect waardoor u omzet gaat verliezen.

U weet waar de problemen liggen

Het is algemeen bekend bij de meeste dealers dat een eigen DMS server niet alleen complex, maar ook riskant is.

Uw DMS is cruciaal voor uw bedrijf en voor alle afdelingen. Als een server om welke reden dan ook niet werkt dan heeft dit een nadelig effect waardoor u omzet gaat verliezen.

Wij weten dat de moeilijkste beslissingen vaak de meest belangrijke zijn

Het kan moeilijk zijn om te beslissen om uw DMS te verplaatsen naar een externe hosting provider, of niet..
De laatste 5 jaar ervaren steeds meer dealers hoe Cloud oplossingen kunnen bijdragen aan de winstgevendheid van hun business.

De Cloud omgeving staat klaar voor u

CDK Cloud Hosting (HSP) is de enige hosting service welke ontworpen is als het ideale platform voor uw CDK Dealer Management Systeem.

CDK heeft meer dan 20 jaar ervaring met Hosting en vandaag vertrouwen meer dan 225.000 gebruikers over de hele wereld op deze oplossing. Onze ervaring garandeert een succesvolle hosting oplossing voor uw DMS.

Beschikbaarheid is de belangrijkste factor

Daarom kiezen wij voor de beste infrastructuur welke gebruik maakt van de modernste technologische oplossingen voor het leveren van de hoogste beschikbaarheid welke onze klanten nooit ervaren hebben voordat zij kozen voor de Cloud oplossing.

Wij hanteren de hoogste mate van veiligheid in onze hostingcentra en hebben ingebouwde voorzieningen voor disaster recovery. Hierdoor kunnen we vertrouwen op een Service Level Agreement met 99,5% beschikbaarheid.

Geen zorgen meer

Maak gebruik van de Cloud en maak u geen zorgen over:

  • Valideren van de laatste backups.
  • Hardware upgrades en vervangingen.
  • Betrouwbaarheid van de DMS server.
Informatie aanvragen

DEMO Request

Brochure Request