Login
CDK Global
Subscribe to me on YouTube

AfdrukkenAfdrukken   
Subscribe to me on YouTube

Ziet u de waarde van disaster recovery?

Waarom het risico voor uw bedrijf nemen als u kunt werken in de Cloud waardoor u verzekerd bent dat uw DMS altijd beschikbaar is en uw data volledig veilig is.

Kan dit bij u gebeuren?

Aan het eind van de dag verlaat u het bedrijf, uw DMS server is nog actief en uw backup is veilig opgeslagen. Of heeft u deze tape nog bovenop de server laten liggen..?

De volgende morgen, de lampjes op de server branden niet en uw laptop kan niet werken in uw DMS. Als u hierna de server herstart … gebeurt er niets..

Als u geen Disaster Recovery oplossing heeft begint het tijd te worden voor paniek wanneer het langdurig wachten begint.

Hoe lang kunt u doorwerken zonder DMS?

Nadat u een support-call gemeld heeft bij uw hardware onderhoudsbedrijf, arriveert er een monteur en uw ergste gevoelens worden waarheid als hij meldt dat oververhitting geleid heeft tot een defecte power supply, welke ook no het moederbord en een aantal andere componenten heeft beschadigd.

Nu wordt het wellicht tijd om een nieuwe server te bestellen. Uw hardware leverancier komt met een levertijd voor een nieuwe server en de installatie daarvan. Kunt uw bedrijf zo lang zonder DMS?

Volledig ontzorgen

Als u overgaat naar de Cloud hosting oplossing weet u dat :

  • uw DMS altijd beschikbaar is
  • uw Data volledig veilig is

CDK's Cloud oplossing

We leveren DMS hosting oplossingen voor meer dan tien jaar en meer dan 40.000 gehoste DMS users wereldwijd vertrouwen dagelijks op deze oplossing.

Dit platform bevat een service level agreement met disaster recovey waardoor u verzekert bent van een zeer hoge beschikbaarheid en de snelle herstelling na een ramp.

CDK Cloud Hosting (HSP) is ontwikkeld en geïnstalleerd met u in gedachte; dit is de enige hosting oplossing die volledig is aangepast als ideaal platform voor uw CDK Dealer Management Systeem.

Informatie aanvragen

DEMO Request

Brochure Request