Login
CDK Global
Subscribe to me on YouTube

AfdrukkenAfdrukken   
Subscribe to me on YouTube

Het antwoord ligt in de Cloud

Wanneer u een wagen bezit, verwacht u dat deze niet alleen rijdt maar ook dat deze betrouwbaar is. Eigenlijk is dit niet anders dan met uw DMS. Als u een offerte maakt voor uw klant of een servicebeurt wilt inplannen verwacht u dat uw DMS beschikbaar is en werkt.

Zou u adviseren om een wagen te laten onderhouden bij een niet merk-specifieke dealer?

Er zijn veel voordelen om een wagen te laten onderhouden bij de dealer van het eigen merk:

  • Kwaliteit.
  • Betrouwbaarheid.
  • Gemak.
  • Vertrouwen.

Als u weet dat uw wagen in de handen is van een monteur die opgeleid is door de fabrikant, gebruik makend van specifieke gereedschappen en originele onderdelen dan geeft dat u vertrouwen dat het werk goed gedaan wordt.

Verzorg de beste customer service

Wanneer u een wagen bezit, verwacht u dat deze niet alleen rijdt maar ook dat deze betrouwbaar is. Eigenlijk is dit niet anders dan met uw DMS. Als u een offerte maakt voor uw klant of een servicebeurt inpland verwacht u dat uw DMS beschikbaar is en werkt.

Waarom vertrouwen op een enkele server die defect kan gaan binnen uw bedrijf?

Een betrouwbaar DMS platform

U kunt op deze wijze uw DMS platform benaderen: Waarom zou u zo'n belangrijke investering laten onderhouden door andere mensen dan degene die dit platform ontworpen hebben?

Als uw DMS draait op een platform welke door uw DMS leverancier is ontworpen, geïnstalleerd en beheerd wordt door gespecialiseerd personeel, dan geeft dit u vertrouwen.

Bij CDK Cloud Hosting (HSP) draait uw DMS op de als beste geteste omgeving met alle noodzakelijke tools en processen waardoor uw:

  • DMS altijd beschikbaar is
  • Uw data veilig is

Het antwoord ligt in de Cloud

Maak gebruik van ons hosting oplossingen en uw DMS is altijd beschikbaar

CDK Cloud Hosting (HSP) is ontworpen en geïnstalleerd met uw DMS in gedachte.

We bieden enkel hosting oplossingen om uw DMS te voorzien van een ideaal platform. We weten hoe belangrijk het is voor u om de DMS beschikbaar te hebben en maken hiervoor gebruik van speciale infrastructuur met de beste technologische oplossingen.

Informatie aanvragen

DEMO Request

Brochure Request