Login
CDK Global
Subscribe to me on YouTube

AfdrukkenAfdrukken   
Subscribe to me on YouTube

Haal meer inkomsten met Vehicle Health Checks

Pen, papier en dubbel invoeren horen niet thuis in uw werkplaats, er is een betere manier. 

Tijd is geld!

Een gezegde waarmee elke moderne werkplaats bekend is. Wie de concurrentie voor wil blijven, moet het meeste halen uit elke Vehicle Health Check. Dit is geen ingewikkeld werk, maar er komt wel heel wat papierwerk bij kijken.

Klinkt dit u bekend in de oren?

Pen, papier en dubbel invoeren horen niet thuis in uw werkplaats, er is een betere manier.

CDK VHC Touch is een mobiele applicatie voor iPad- of Android-tablets waarmee uw monteurs gemakkelijk een op voorhand aangemaakte workflow kunnen doorlopen met behulp van touch-screen technologie en waarmee ze ondertussen automatisch de reparatieorder in het DMS bijwerken.

Gebruik geen pen en papier meer, gedaan met fouten.

Met een status (rood, oranje, groen) geven de monteurs aan welke werkzaamheden er op elk voertuig moeten worden uitgevoerd. Meer nog, VHC Touch synchroniseert met het DMS, zodat de klant op de tablet meteen een offerte met de juiste onderdelen en werkuren kan bekijken.

De klant kan zien welke werkzaamheden nodig zijn en een beslissing nemen nog voor hij of zij uw bedrijf verlaat. Op die manier voorkomt u dat u werk verliest aan onafhankelijke werkplaatsen.

Dankzij de elektronische handtekening kunt u de klant gewoon vragen om op het scherm zijn akkoord te geven.

Als de klant ervoor kiest om de geadviseerde werkzaamheden niet meteen te laten uitvoeren, worden uw CRM-gegevens in het DMS automatisch bijgewerkt. U kunt hem of haar dan later bellen of mailen om zo het slaagpercentage te verhogen. 


Meer weten over VHC Touch

Informatie aanvragen

DEMO Request

Brochure Request