Login
CDK Global
Subscribe to me on YouTube

AfdrukkenAfdrukken   
Subscribe to me on YouTube

Creëer een goede klantervaring en pluk er de vruchten van in het OEM-onderzoek

Maak indruk op uw klanten en scoor zo belangrijke punten in het periodieke klantentevredenheidsonderzoek van uw fabrikant.

Fabrikanten eisen topprestaties

De resultaten van uw periodieke klantentevredenheidsonderzoek over aftersales kunnen een belangrijke financiële impact op uw bedrijf hebben. Hoe kunt u er dus voor zorgen dat uw klanten tevreden zijn met hun ervaring?

Onderscheid uzelf door uw service, niet door uw prijs.

Moderne autokopers hebben hoge verwachtingen en de aankoop van een auto is nog maar het begin van de weg die ze samen met uw bedrijf afleggen. Ze verwachten van u ook een uitstekende service tijdens de hele levensduur van hun voertuig.

Uw klanten hebben heel wat keuze om hun auto te laten onderhouden en lokale onafhankelijke werkplaatsen bieden scherpe prijzen om klanten aan te trekken. Om ervoor te zorgen dat uw bedrijf zich onderscheidt van de rest, moet u het verschil maken met de service, niet met de prijs.

Wat houdt dit precies in?

Hanteer de basisbeginselen: reageer snel op vragen van klanten en maak een voor hen passende afspraak

De eerste indruk telt: begroet uw klanten hartelijk wanneer ze binnenkomen en laat hen nooit wachten.

Imponeer uw klanten vervolgens met de nieuwste technologie, CDK VHC Touch

Presenteer uw vaststellingen en offerte met behulp van een iPad- of Android-tablet. Omdat CDK VHC Touch automatisch met uw DMS synchroniseert, hebt u steeds de meest recente prijzen ter beschikking. Voor uw klanten betekent dit dat hun bezoek verloopt zonder papierwerk, printen of wachten.

Ze kunnen de offerte echter niet alleen op het scherm bekijken, maar ook meteen een of meerdere werkzaamheden goedkeuren door de offerte elektronische te ondertekenen.

Lijkt u dit een geweldige manier om indruk te maken op uw klanten en belangrijke punten te scoren in het periodieke klantentevredenheidsonderzoek? Bekijk dan meteen de video van CDK VHC Touch.


Meer weten over VHC Touch

Informatie aanvragen

DEMO Request

Brochure Request