Login
CDK Global
Subscribe to me on YouTube

AfdrukkenAfdrukken   

Project Management

Efficiëntere levering van CDK Global producten en diensten

De basis voor een succesvolle implementatie van een Dealer Management Systeem is een zorgvuldige planning van de verschillende resources.

Voor het beheren van de grotere projecten  bieden wij een 'implementatieroute' welke zal resulteren in de succesvolle installatie van onze producten en diensten met als doel een tijdige oplevering die binnen de opgestelde begroting is gebleven.

Onze gestructureerde methode voor projectbeheer is door CDK Global speciaal opgezet voor de specifieke behoeften van de auto-industrie.  Door het keer op keer succesvol implementeren van nieuwe DMS systemen wordt deze methodiek continu verfijnd, zodat uw implementatie zo soepel mogelijk zal verlopen.

Onze projectmanagers zijn getraind om ervoor te zorgen dat de implementatie van uw systeem volgens planning zal verlopen. Gebruikmakend van hun kennis, vaardigheden, materialen en technieken, werken zij samen met uw eigen medewerkers aan een implementatie die aan uw eisen voldoet.

  1. Hogere efficiëntie in het leveren van diensten – een eenduidige planning die eenvoudig op te volgen is.
  2. Betere en hogere klanttevredenheid – CDK Global streeft er altijd naar om projecten op tijd en binnen de begroting te implementeren.
  3. Effectievere levering van diensten - met vele succesvolle implementaties op hun naam, hebben de projectmanagers van CDK Global bewezen dat CDK Global in staat is nieuwe diensten zo effectief mogelijk af te stemmen en te implementeren.
Project Management


Meer informatie

DEMO Request

Brochure